Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, sancționați de Guvernul Marii Britanii

  • 09 Decembrie 2022 11:02
Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, sancționați de Guvernul Marii Britanii

După SUA, Guvernul Marii Britanii îi sancționează pe Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, anunță Ambasada Marii Britanii la Chișinău, transmite Radio Chișinău.

 
Cetățenii moldoveni Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, fugari de justiția moldovenească, au fost astăzi, 9 decembrie, sancționați de Guvernul Marii Britanii în temeiul Regulamentului privind sancțiunile anticorupție din Marea Britanie. Orice active deținute de Plahotniuc sau Șor în Marea Britanie, sau în oricare dintre Teritoriile de peste mări ale Marii Britanii precum Insulele Virgine Britanice sau Insulele Cayman, vor fi înghețate. Cetățenilor Marii Britanii li se va interzice toate tranzacțiile economice cu oricare dintre persoanele sancționate cărora li se refuză intrarea în Marea Britanie”, se arată în comunicat.
 
Amintim că pe 26 octombrie, autoritățile americane au anunțat că Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor, precum și partidul condus de acesta, alături de un grup de persoane din Federația Rusă, au fost incluse pe Lista Magnitsky.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău