Vladimir Plahotniuc i-a trimis în închisoare un mesaj lui Veaceslav Platon. Ce propunere i-a făcut (TV8)

  • 01 August 2019 08:12
Vladimir Plahotniuc i-a trimis în închisoare un mesaj lui Veaceslav Platon. Ce propunere i-a făcut (TV8)

Vladimir Plahotniuc i-a transmis lui Veaceslav Platon, în închisoare, condițiile în care acesta din urmă ar fi putut să fie eliberat din arest. Condiția era o sumă mare de bani. Declarația a fost făcută de omul de afaceri Veaceslav Platon într-o ediție specială a emisiunii Politica Nataliei Morari realizată în penitenciar. Veaceslav Platon spune că de când a fost arestat nu s-a întâlnit și nu a vorbit niciodată personal cu Vladimir Plahotniuc.

Declarația a fost făcută de omul de afaceri Veaceslav Platon în emisiunea Nataliei Morari, difuzatăla TV8, realizată în penitenciar. Veaceslav Platon spune că de când a fost arestat nu s-a întâlnit și nu a vorbit niciodată personal cu Vladimir Plahotniuc.

„- Nu aveam atâția bani. – Câți bani v-a cerut? – Mulți. Eu n-aveam atâția bani, nici pe aproape nu aveam atâția bani cât a cerut el pentru eliberarea mea”, a declarat omul de afaceri.

Veaceslav Platon a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare cu executare pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari. La începutul acestei luni, avocații săi s-au adresat la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului. Ei susțin că lui Platon i-au fost încălcate drepturile atunci când l-au extrădat, judecat și l-au încarcerat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău