Vladimir Bolea și Elizaveta Breahnă, decorați cu medalia „Pentru Cooperare” a Armatei Naționale

  • 29 Ianuarie 2023 17:00
Vladimir Bolea și Elizaveta Breahnă, decorați cu medalia „Pentru Cooperare” a Armatei Naționale

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Vladimir Bolea, împreună cu directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Elizaveta Breahnă, au fost decorați, de ministrul Apărării al Republicii Moldova, Anatolie Nosatîi, cu medalia „Pentru Cooperare'' a Armatei Naționale.

Distincția militară le-a fost acordată în semn de recunoștință pentru contribuția adusă la consolidarea dialogului între instituții, promovarea pozitivă a Armatei Naționale în societate, fiind apreciată cooperarea pentru binele țării.

„Cooperarea între instituțiile statului este esențială în construirea bunăstării și securității cetățenilor. Procesele de dezvoltare a țării necesită abordări multidimensionale, în deosebi, în contextul provocărilor actuale. Avem o responsabilitate comună: să acționăm la cele mai înalte niveluri de eficiență, pentru a asigura securitatea atât pe dimensiunea apărării, cât și pe cea alimentară”, a declarat ministrul Bolea, se arată într-un comunicat al Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău