Vladimir Bolea și Elizaveta Breahnă, decorați cu medalia „Pentru Cooperare” a Armatei Naționale

  • 29 Ianuarie 17:00
Vladimir Bolea și Elizaveta Breahnă, decorați cu medalia „Pentru Cooperare” a Armatei Naționale

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Vladimir Bolea, împreună cu directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Elizaveta Breahnă, au fost decorați, de ministrul Apărării al Republicii Moldova, Anatolie Nosatîi, cu medalia „Pentru Cooperare'' a Armatei Naționale.

Distincția militară le-a fost acordată în semn de recunoștință pentru contribuția adusă la consolidarea dialogului între instituții, promovarea pozitivă a Armatei Naționale în societate, fiind apreciată cooperarea pentru binele țării.

„Cooperarea între instituțiile statului este esențială în construirea bunăstării și securității cetățenilor. Procesele de dezvoltare a țării necesită abordări multidimensionale, în deosebi, în contextul provocărilor actuale. Avem o responsabilitate comună: să acționăm la cele mai înalte niveluri de eficiență, pentru a asigura securitatea atât pe dimensiunea apărării, cât și pe cea alimentară”, a declarat ministrul Bolea, se arată într-un comunicat al Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
16
Arhivă Radio Chișinău