Vlad Țurcanu: “Chișinăul ar fi principala perlă de pe coroana pe care și-a pus-o pe cap Vladimir Plahotniuc”

  • 01 Noiembrie 2017 16:22
Vlad Țurcanu: “Chișinăul ar fi principala perlă de pe coroana pe care și-a pus-o pe cap Vladimir Plahotniuc”

Se pregătește o schimbare a administrației Chișinăului, care a și început prin arestarea lui Dorin Chirtoacă și interimatul lui Nistor Grozavu,  în condiții de relativă tihnă, pe ușa din dos, observă analistul politic Vlad Țurcanu.

Lucru care ar trebui să-i alarmeze pe liderii politici de opoziție și pe chișinăuieni, a asubliniat comentatorul politic în emisiunea Ora de vârf de la Radio Chișinău.

Potrivit lui Vlad Țurcanu miza acestui referendum este controlul politic asupra Chișinăului, totodată acesta a amintit că peste jumătate din activitățile economice ale Republicii Moldova  se desfășoară în capitală.

„Chișinăul ar fi principala perlă de pe coroana pe care și-a pus-o pe cap Vladimir Plahotniuc. Și trebuie să admitem că PD este oarecum frustrat că în capitală la alegeri n-a fost convingător. Pentru Valentina Buliga candidat la primărie s-au cheltuit sume uriașe de bani, obținându-se atunci un scor rușinos și un mandat în Consiliul Municipal. Plus că, să nu uităm, peste jumătate din activitățile economice ale RM se desfășoară în capitală. De aceea ceste o miză extreme de importantă și politică și economică și din toate punctele de vedere”, a declarat Vlad Țurcanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,03 m/s
Sat
16
Sun
13
Mon
12
Tue
14
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău