Vlad Filat rămâne în arest preventiv

  • 25 Mai 2016 17:37
Vlad Filat rămâne în arest preventiv

Magistrații de la Curtea de Apel au respins recursul avocaților lui Vlad Filat de eliberare a acestuia din arestul preventiv.

Avocatul fostului premier a mai cerut recuzarea întregului complet de judecată ce examinează cazul privind arestul preventiv al lui Vlad Filat, însă și această solicitare a fost respinsă.

Avocatul Igor Popa a declarat că motivul pentru care a cerut recuzarea judecătorilor este faptul că instanța a admis accesul unei persoane terțe la materialele din dosar. Este vorba despre un avocat din oficiu care i-a fost acordat lui Vlad Filat, pentru că ieri Igor Popa, nu s-a putut prezenta la ședința programată. El a mai declarat că avocatul din oficiu nu a primit acordul clientului său pentru a vedea materialele din dosar.

O nouă ședință de judecată în cazul lui Vlad Filat urmează să aibă loc vineri, 27 mai, la care sunt citați din nou martorii apărării. Anterior, aceștia, printre care a fost menționat numele fostului Guvernator al Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, nu s-au prezentat în ședință.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
17,18
Câțiva nori
Umiditate:79 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău