Vizitatorii complexului „Orheiul Vechi” au fost vaccinați împotriva COVID-19

  • 04 Iulie 2021 17:40
Vizitatorii complexului „Orheiul Vechi” au fost vaccinați împotriva COVID-19

Vizitatorii Rezervației Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” au fost informați despre beneficiile vaccinării împotriva COVID-19, iar doritorii de a se proteja de virus, s-au vaccinat în cadrul punctului de vaccinare mobil, anunță Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astăzi, 4 iulie, peste 80 de turiști și localnici s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar alți câteva sute de vizitatori ai pensiunilor turistice au fost informați despre procesul de vaccinare de studenții din cadrul Asociației Studenților și Rezidenților USMF. Acțiunile s-au desfășurat sub egida campaniei de vaccinare cu sloganul „Vaccinează-te pentru a călători în siguranță” în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova. 

Potrivit MSMPS, asemenea acțiuni intensifică procesul de vaccinare din Republica Moldova și aduce vaccinul mai aproape de oameni.

De menționat că puncte de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi organizate și în alte locații turistice din țara noastră. Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început la data de 2 martie în Republica Moldova. Până în prezent, 740.317 de doze de vaccin au fost administrate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău