Vizită inopinată la Vama Leușeni, efectuată de Pavel Filip

  • 26 Iulie 2018 17:56
Vizită inopinată la Vama Leușeni, efectuată de Pavel Filip

Pavel Filip a solicitat responsabililor de la vamă să simplifice procedurile la trecerea frontierei și să aibă o atitudine respectuoasă în comunicarea cu cetățenii. Solicitarea a fost făcută în timpul unei vizite inopinate la Vama Leușeni, astăzi, 26 iulie, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Prim-ministrul a discutat cu oamenii și i-a întrebat despre timpul de așteptare, dar și despre atitudinea angajaților de la Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră.

„Verificările trebuie să fie rapide și să nu deranjeze pasagerii”, a menționat Pavel Filip, referindu-se la timpul de așteptare, dar și la atitudinea angajaților de la Serviciul Vamal și Poliția de Frontieră.

În context, premierul a discutat cu reprezentanții autorităților responsabile despre procedurile de verificare a pasagerilor din autobuze și i-a întrebat pe șoferi și pe călători dacă sunt supuși controalelor în exces.

Pavel Filip a mers la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița pentru a verifica modul în care cetățenii traversează frontiera în plin sezon estival, când fluxul de călători crește.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
29,24
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:2,57 m/s
Tue
23
Wed
25
Thu
26
Fri
20
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău