Viorel Morari i-a adresat o scrisoare publică lui Alexandr Stoianoglo și îi cere demisia din funcție

  • 14 Septembrie 2020 12:10
Viorel Morari i-a adresat o scrisoare publică lui Alexandr Stoianoglo și îi cere demisia din funcție

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, i-a adresat astăzi o scrisoare publică actualului procuror general, Alexandr Stoianoglo, pe care îl acuză că ar proteja interesele unor politicieni și grupuri de interese, cerându-i, totodată, demisia din funcție, scrie Ziarul Național.

Procurorul suspendat, care este cercetat penal de către colegii săi pentru îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari, susține că Procuratura Generală nu ar avea pe moment nicio investigație de rezonanță și o acuză de „protecționism” în raport cu anumiți politicieni și grupuri de interese.

Acesta enumeră mai multe dosare de interes public, cum ar fi cel al deportării profesorilor turci, cazul „Bahamas”, cazul ”punga cu bani”, jaful bancar, încercând să demonstreze protejarea unor persoane de către actuala conducere a Procuraturii Generale.

Solicitată să comenteze aceste acuzații ale lui Viorel Morari, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru, ne-a transmis că „Procuratura Generală îl felicită pe procurorul suspendat cu ocazia zilei de naștere și-i urează La Mulți Ani!”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
5,24
Nori împrăștiați
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Sun
9
Mon
6
Tue
1
Wed
2
Thu
6
Arhivă Radio Chișinău