Vinuri din R. Moldova au fost expuse spre degustare în Parlamentul Italiei

  • 17 Ianuarie 15:23
Vinuri din R. Moldova au fost expuse spre degustare în Parlamentul Italiei

Vinuri de top produse în Republica Moldova au fost expuse spre degustare în Camera Deputaților a Parlamentului Republicii Italiene, transmite MOLDPRES.

Oaspeții evenimentului au putut degusta opt vinuri din gama superioară produse de una dintre cele mai medaliate vinării moldovenești, scrie sursa citată.

Evenimentul a întrunit deputați, reprezentanți ai Guvernului și oameni de afaceri. Acesta a fost organizat la inițiativa și cu implicarea președintei grupului de prietenie moldo-italian al Parlamentului italian, Beatriz Colombo. 

Ambasadorul Republicii Moldova în Italia, Anatolie Urecheanu. a mulțumit pentru posibilitatea de a prezenta pentru un public prestigios un domeniu de excelență al Republicii Moldova cum este vinificația, subliniind că această acțiune este percepută ca un gest de prietenie și de susținere din partea parlamentului italian.

Evenimentul face parte dintr-o serie de activități planificate pentru anul 2024 de Ambasada Republicii Moldova la Roma de promovare a produselor moldovenești în Italia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:1,03 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău