Vin și jazz la Sibiu | Crame din România și R.Moldova, la Vinfest

  • 03 Octombrie 2017 14:46
Vin și jazz la Sibiu | Crame din România și R.Moldova, la Vinfest Sursa: amfostacolo.ro

13 crame din România și Republica Moldova participă la cea de-a doua ediție Vinfest, organizat în perioada 7-8 octombrie pe strada Cetății din Sibiu. Degustările se vor face pe ritmuri de jazz, alături de demonstratiile culinare marca Cheef Marius Rafa & Masters of Flames.

Aici își dau întâlnire preț de două zile producători de vin din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova. Cunoscătorii de vinuri, dar și cei mai puțin inițiați în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST. Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Cricova”, anunță organizatorii evenimentului, citați de publicația Știri de Sibiu.

Atmosfera festivalului va fi întreținută cu concerte de jazz. Astfel, sâmbătă de la ora 18.00, pe scena festivalului vor concerta ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON și CUIBUL, iar duminică de la aceeași oră vor sustine recital RUBIE, HELEN și JAZZYBIT.

Vizitatorii festivalului vor avea parte și de o surpriză gastronomică. Gurmanzii sunt așteptați să deguste din mânăcărurile speciale gătite de Cheef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la „MASTERS OF FLAMES”.

Sursa: InfoPrut

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău