Viktor Ianukovici promite să 'revină'

  • 23 Februarie 2015 15:02
Viktor Ianukovici promite să 'revină'

Fostul președinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit în februarie anul trecut în urma unei revolte populare proeuropene, a promis sâmbătă că va 'reveni' pentru a ajuta Ucraina, unde conflictul dintre trupele Kievului și rebelii separatiști proruși s-a soldat cu peste 5.700 de morți în zece luni, transmite Agerpress.''Dacă voi avea o asemenea posibilitate,…

Fostul președinte ucrainean Viktor Ianukovici, destituit în februarie anul trecut în urma unei revolte populare proeuropene, a promis sâmbătă că va 'reveni' pentru a ajuta Ucraina, unde conflictul dintre trupele Kievului și rebelii separatiști proruși s-a soldat cu peste 5.700 de morți în zece luni, transmite Agerpress.

''Dacă voi avea o asemenea posibilitate, voi reveni și voi face tot posibilul pentru îmbunătățirea vieții în Ucraina. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viață, este poate pentru că încă este nevoie de mine. Astăzi țara este distrusă, iar arbitrariul și nedreptatea domnesc în Ucraina'', a spus Ianukovici într-un interviu pentru canalul rus Pervâi Kanal.

Viktor Ianukovici, pe care președintele rus Vladimir Putin a recunoscut că l-a ajutat să ajungă în Rusia, nu pare să dispună de vreun sprijin politic în Ucraina.

Kievul a afirmat, la rândul său, că fostul șef al statului ucrainean a obținut cetățenia rusă, dar această informație nu a fost niciodată confirmată oficial de către Kremlin.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
22,24
Cer fragmentat
Umiditate:49 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău