VIDEO | Vara din octombrie pe plaja din Constanța: Oamenii au făcut baie în mare și s-au bronzat cu o lună înainte de iarnă

  • 30 Octombrie 2023 19:21
VIDEO | Vara din octombrie pe plaja din Constanța: Oamenii au făcut baie în mare și s-au bronzat cu o lună înainte de iarnă

Oamenii au făcut baie în mare și s-au bronzat cu o lună înainte de iarnă, duminică, de dimineață până după prânz, pe plajele din Constanța. Inclusiv copiii și seniorii s-au bucurat de apă, care la început, până te obișnuiești, poate să pară rece.

Cei mai mulți însă au preferat să se bronzeze, să citească sau să facă sport pe malul mării. Alții au pescuit sau s-au aventurat cu bicicleta prin nisip. Până și meduzele s-au arătat la mal, în apa foarte curată și limpede, scrie G4Media.

Duminică a fost o maximă de 24 de grade, iar apa mării avea 20 de grade, temperatura ideală recomandată de specialiști fiind 21 grade, care se înregistrează în mod normal în timpul verii.

Weekendul trecut a fost, de asemenea, foarte călduros, în 21 octombrie înregistrându-se cea mai mare temperatură măsurată vreodată în această zi de când se efectuează măsurători. În țară s-au înregistrat 35 de grade (Turnu Măgurele), în timp ce la Constanța au fost 30 de grade.

Conform accuwheather.com, și weekendul viitor va fi la fel de călduros, maximele de sâmbătă și duminică vor ajunge la 23, respectiv 22 de grade.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:2,57 m/s
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău