VIDEO | UPDATE: Un nou protest al veteranilor în centrul Capitalei. Manifestanții cer demisia lui Igor Dodon

  • 31 Mai 2020 11:14
VIDEO | UPDATE: Un nou protest al veteranilor în centrul Capitalei. Manifestanții cer demisia lui Igor Dodon

UPDATE Manifestația a început în centru Capitalei. Vorbitorii afirmă că discuțiile cu reprezentanții Guvernului nu au fost eficiente, deoarece aceștia nu au răspuns solicitărilor veteranilor. Protestatarii cer demisia Guvernului și a președintelui Igor Dodon, scandând ”Jos kuliok!”. De asemenea, ei solicită investigarea finanțării ilegale a Partidului Socialiștilor și scoaterea acestei formațiuni în afara legii.

UPDATE Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare a fost deblocată. Veteranilor li se permite să transporte boxele în Piața Marii Adunări Naționale, pentru a asigura sonorizarea la protest. Manifestanții scandează: ”Noi nu cedăm!”

UPDATE A fost blocată circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare, la intersecție cu strada Sfatul Țării.

UPDATE Au loc altercații între veterani și forțele de ordine, pentru că nu li se permite instalarea boxelor în Piața Marii Adunări Naționale. Protestatarii forțează cordonul format din mai mulți polițiști și carabinieri.

Un protest organizat de Consiliul Național „Forța Veteranilor” a început la ora 10:00 în Piața Marii Adunări Naționale. Sursa FOTO: Sergiu Croitoru/Idependent.md

 

Sursa VIDEO: Facebook/Vasile Costiuc

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău