VIDEO | Trei persoane reținute la Basarabeasca: Ar fi primit 3.600 de dolari pentru a organiza trecerea ilegală a frontierei

  • 14 Februarie 10:13
VIDEO | Trei persoane reținute la Basarabeasca: Ar fi primit 3.600 de dolari pentru a organiza trecerea ilegală a frontierei

Trei persoane din Basarabeasca au fost reținute după ce ar fi facilitat transportarea ilegală în Republica Moldova a unui bărbat din Ucraina, transmite Radio Chișinău.

Pentru a organiza traversarea graniței aceștia ar fi primit suma de 3.600 de dolari. De menționat că ucraineanul era apt de serviciu militar și nu ar fi putut traversa frontiera legal.

Poliția de frontieră a precizat că persoanele reținute au vârste de 37, 42 și 56 de ani, iar doi din ei sunt investigați actualmente și într-un alt dosar penal similar.

Doi din ei - frate și soră - au avut rol de organizatori în cadrul grupului infracțional, femeia fiind și pe post de șofer. 

În cadrul perchezițiilor la domiciliile celor trei, au fost ridicate mai multe cartele telefonice, telefoane mobile care vor fi supuse cercetărilor. De asemenea, a fost ridicată și mașina cu care cei trei au comis infracțiunea.

Citiți și:

Percheziții în sudul Republicii Moldova: Arme și zeci de mii de euro, depistate la persoane care ar fi organizat trecerea ilegală a frontierei

Nouă persoane au fost reținute în două cazuri separate de trecere ilegală a frontierei moldo-ucrainene

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău