VIDEO | Rușii au atacat cu rachete portul Nikoalev și cu drone instalații de infrastructură din Kiev

  • 13 Octombrie 2022 09:24
VIDEO | Rușii au atacat cu rachete portul Nikoalev și cu drone instalații de infrastructură din Kiev

Rusia a lansat joi o rafală de rachete asupra orașului ucrainean Nikolaev și un val de drone asupra instalațiilor de infrastructură din Kiev, după ce Adunarea Generală a ONU a condamnat tentativa Moscovei de anexare a patru zone ucrainene, iar aliații Kievului s-au angajat să-i acorde mai mult ajutor militar, scrie hotnews.ro.

Rușii au atacat cu rachete orașul portuar Nikolaev. O clădire rezidențială de cinci etaje a fost lovită, cele două etaje superioare fiind complet distruse, restul fiind sub dărâmături, a declarat primarul Oleksandr Senkevich.

Joi dimineața, 13 octombrie, invadatorii ruși au atacat regiunea Kiev cu drone kamikaze iraniene Shahed 136, relatează Agenția de presă RBC-Ucraina, cu referire la comunicatul remis de șeful Administrației militare de stat al regiunii Kiev. Atacurile au fost lansate asupra unui district din regiunea Kiev. "S-au înregistrat atacuri asupra unui district din regiune. Din primele informații, ar fi vorba despre un atac cu drone kamikaze Shahed 136. Echipele de salvare deja intervin", se specifică într-un comunicat remis de șeful Administrației militare de stat al regiunii Kiev. Amintim că luni, 10 octombrie, ocupanții ruși au atacat regiunea Kiev, cu drone kamikaze Shahed 136, lansate de pe teritoriul Belarus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:0 m/s
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău