VIDEO | Protest la Judecătoria Ungheni unde este examinat cazul lui Gheorghe Petic

  • 15 Octombrie 2018 11:57
VIDEO | Protest la Judecătoria Ungheni unde este examinat cazul lui Gheorghe Petic

Mai mulți membri ai Platformei DA s-au adunat la această oră în fața sediului Judecătoriei Ungheni, unde este examinat cazul unui membru al acestei formațiuni, Gheorghe Petic, acuzat de viol.

El a fost reținut la sfârșitul săptămânii trecute pentru 72 de ore, iar astăzi instanța urmează să se pronunțe asupra prelungirii mandatului de arest, după cum au anunțat colegii lui de partid.

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a declarat în cadrul protestului că ar fi vorba despre un dosar fabricat și că Gheorghe Petic ar avea alibi pentru timpul în care infracțiunea ar fi avut loc.

Anterior, secretarul general al PPDA, Chiril Moțpan a calificat acest caz drept o provocare, organizată la comanda Partidului Democrat, pentru că liderul Platformei DA de la Ungheni ar fi deconspirat schemele de contrabandă cu țigări.

Inspectoratul General de Poliție a anunțat că o femeie de la Ungheni a reclamat telefonic la 112 că a fost agresată fizic și apoi violată de către un bărbat în propriul domiciliu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău