VIDEO | Procurorii, SPIA și SIS au descins la Aeroportul Internațional Chișinău și „Avia Invest”

  • 15 August 2019 17:44
VIDEO | Procurorii, SPIA și SIS au descins la Aeroportul Internațional Chișinău și „Avia Invest”

Procurorii din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, Oficiul Principal, în comun cu angajații Serviciului protecție internă și anticorupție (SPIA) al MAI și Serviciul de Informații și Securitate (SIS), au descins astăzi la sediile Aeroportului Internațional Chișinău și  SRL „Avia Invest”, unde au efectuat mai multe percheziții.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne, operațiunea a avut loc în cadrul a trei cauze penale inițiate cu privire la neglijență în serviciu, abuz de serviciu și trecerea ilegală a frontierei de stat, unde sunt vizate persoane fizice precum și factori de decizie din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și a Serviciului Vamal.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate materiale, obiecte, documente și suporturi informaționale, precum și alte probe care confirmă comiterea faptelor menționate mai sus. „În continuare se întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat”, se mai arată în comunicat. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău