VIDEO | Primul strat de zăpadă pe Transalpina

  • 06 Octombrie 2019 18:55
VIDEO | Primul strat de zăpadă pe Transalpina

În județul Gorj di România, pe DN 67 C - Transalpina, în zona Urdele s-a așternut primul strat de zăpadă din această toamnă, drumarii împrăștiind trei tone de material antiderapant pentru a face drumul practicabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, drumarii din județul Gorj au intervenit cu două utilaje și au împrăștiat trei tone de material antiderapant pe DN 67 C - Transalpina, în zona Urdele, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică a nins și s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ un centimetru.

„Azi-noapte s-a depus un strat de zăpadă de aproximativ un centimentru, pe Transalpina, Vârful Păpușa, Vârful Urdele, în zona aceea am acționat preventiv, mai sunt oameni care trec, facem apel să nu circule cu autoturismele neechipate de iarnă pe acel sector de drum unde este zăpadă. În cazul în care sunt surprinși de vremea rea pe sectorul de drum de munte, să ne anunțe ori prin apelul la 112, ori direct la secție, ori prin Salvamont, prin orice mijloc să ne anunțe imediat să-i putem ajuta. Am intervenit cu două utilaje, am împrăștiat și material antiderapant, aproximativ trei tone, patru maxim", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu-Jiu.

Județul Gorj se află până marți, la ora 10.00, sub o informare meteorologică de vreme deosebit de rece și ninsori la munte.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău