VIDEO | Prima doamnă a Coreei de Nord, în luminile rampei

  • 29 Martie 2018 17:07
VIDEO | Prima doamnă a Coreei de Nord, în luminile rampei

Soțiile celor doi lideri – Peng Liyuan, prima-doamnă a Chinei, și Ri Sol-ju, prima-doamnă de la Phenian - au fost fotografiate de mai multe ori în cursul vizitei liderului nord-coreean la Beijing. Primele-doamne au purtat diferite ținute, care au fost îndelung comentate și comparate în social media.

Mult mai tânără, îmbrăcată foarte șic, occidental, soția lui Kim Jong-un, Ri Sol-ju, a atras mai mult privirile, cu atât mai mult cu cât nici în Coreea de Nord nu prea a fost văzută în public decât de foarte puține ori.

Ea a avut parte de multe comentarii favorabile în online, însă, la scurt timp, acestea au fost șterse din rețelele de socializare din China, susține Sky News.

Prima-doamnă a Coreei de Nord, o „prezență puternică”, a fost mai drăguță și mai bine îmbrăcată decât doamna Peng, a spus un utilizator pe Weibo. Alții au comparat-o cu vedete din Coreea de Sud. „E la fel de drăguță ca Song Hye Kyo”, o actriță foarte populară în China. „Ri Sol-ju este cu adevărat frumoasă și o prezență agreabilă”, spune un alt utilizator al rețelei. „Pot să spun că e un mesager diplomatic mai bun decât sora lui Kim”, opinează un altul.

La scurt timp, căutarea cu „Ri Sol-ju” era blocată pe Weibo, echivalentul chinez al Twitter-ului. De asemenea, au fost șterse și toate comentariile care apăreau la știrile online.

Chinezii au căzut imediat în admirația primei-doamne de la Phenian și au ajuns la concluzia că e mai bine îmbrăcată și e mai drăguță decât Peng Liyuan, soția președintelui lor. Ce le unește pe cele două e dragostea pentru muzică – ambele au fost cântărețe.

Sursa: Digi24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău