VIDEO | Prezentare inedită înaintea meciului Republica Moldova - România: „Toată lumea, hai la meci!”

  • 11 Noiembrie 2022 12:03
VIDEO | Prezentare inedită înaintea meciului Republica Moldova - România: „Toată lumea, hai la meci!”

„Toată lumea, hai la meci!”, este îndemnul îndrăgiților artiști care au făcut furori pe scena Eurovision din acest an, Zdob și Zdub și Frații Advahov. Printr-o invitație muzicală deosebită, aceștia cheamă românii de pe ambele maluri ale Prutului la meciul Republica Moldova-România.

Versurile piesei „Trenulețul” au fost ușor adaptate și transformate într-o invitație originală la „meciul unei națiuni”, care se va disputa pe 20 noiembrie pe stadionul Zimbru din Chișinău, începând cu ora 20,30.

 „Hey ho! Let's go/ Fotbal și Rock'n'roll/ Pleacă trenul! Unde ești?/ Toată lumea, hai la meci!”, cântă în cor zeci de români de toate vârstele în videoclipul de promovare.

Evenimentul se anunță a fi o adevărată sărbătoare a susținătorilor cauzei Unirii Basarabiei cu România, iar pregătirile mesajelor și a scandărilor din partea suporterilor au intrat pe ultima sută de metri.

România și Republica Moldova au jucat până în prezent doar în meciuri amicale. Primul dintre acestea a avut loc pe 1 iunie 1996, la București.

Pentru suporterii care se vor deplasa din România la Chișinău, prețul unui bilet este de 22 de lei, iar pentru cei din Republica Moldova, biletele costă de la 100 de MDL până la data de 16 noiembrie, și până la 150 de MDL, în perioada 17-20 noiembrie.

Link către invitația video: https://www.youtube.com/watch?v=SnWbSkcoRY0&t=13s

Atașat aveți afișul evenimentului. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:58 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău