VIDEO | Polițiștii au găsit droguri în valoare de 100.000 lei într-un apartament din centrul Chișinăului. Trei tineri, arestați

  • 29 Februarie 12:56
VIDEO | Polițiștii au găsit droguri în valoare de 100.000 lei într-un apartament din centrul Chișinăului. Trei tineri, arestați

Trei tineri din Chișinău, implicați în trafic de droguri, au fost arestați. În apartamentul unui dintre ei au fost găsită o cantitate impresionantă de droguri, în valoare 100.000 de lei, a transmis Inspectoratul General al Poliției printr-un comunicat de presă emis joi, 29 februarie.

Drogurile ridicate din apartamentul închiriat de liderul grupului infracțional în centrul Chișinăului includ marijuana, hașiș și etnobotanice. Liderul celor trei este un adolescent de 17 ani, trimis anterior în judecată pentru livrarea drogurilor în ascunzișuri pentru clienți, dar care nu a fost arestat din cauza vârstei fragede, a transmis IGP.

Între timp, acesta și-a angajat în calitate de curieri doi prieteni de 19 și 23 de ani, dintre care unul este student la o instituție de învățământ în domeniul construcțiilor. Aceștia aduceau în apartament din ascunzișuri droguri în cantități mai mari, după care le porționau în doze a câte un gram și le livrau în ascunzișurile comunicate clienților de pe aplicația Telegram.

După acumularea probelor despre implicarea lor în trafic de droguri, toți trei au fost reținuți în preajma apartamentului închiriat. Ulterior, la solicitarea Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile în privința acestora, inclusiv în privința adolescentului.

Investigațiile continuă, timp în care învinuiții beneficiază de garanțiile procedurale, inclusiv prezumția nevinovăției, potrivit legii.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:86 %
Vint:0 m/s
Mon
22
Tue
20
Wed
10
Thu
7
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău