VIDEO | PETRECERE de pomină cu președintele Croației, la Campionatului Mondial. A cântat în vestiar și l-a enervat pe premierul rus

  • 08 Iulie 2018 17:11
VIDEO | PETRECERE de pomină cu președintele Croației, la Campionatului Mondial. A cântat în vestiar și l-a enervat pe premierul rus

Croația a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial, pentru prima oară din 1998, iar sărbătoarea a pornit atât în țară, cât și la Sochi. Sufletul petrecerii din Rusia a fost chiar președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, prima femeie care ocupă acest post în istoria țării.

Protocolul Campionatului Mondial din 2018 a fost respectat și la meciul din sferturile competiției, dintre Rusia și Croația, scor 2-2 (3-4 după loviturile de departajare), iar reprezentanții celor două state au fost văzuți în loja stadionului din Sochi.

Lângă prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev, au stat președintele FIFA, Gianni Infantino, și președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarović, care s-a exteriorizat în momentul în care Vida a dus scorul la 2-1, în prelungirile partidei. Vizibil deranjat, prim-ministrul Federației Ruse a dat din cap nemulțumit, în timp ce imaginile cu Kitarović s-au viralizat rapid.

Prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev, l-a înlocuit pe președintele Federației, Vladimir Putin, imediat după meciul de inaugurare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău