VIDEO | O furtună puternică a provocat haos în Turcia. Zeci de bărci și iahturi au fost răsturnate, stâlpi de electricitate au fost smulși

  • 21 Mai 2021 16:33
VIDEO | O furtună puternică a provocat haos în Turcia. Zeci de bărci și iahturi au fost răsturnate, stâlpi de electricitate au fost smulși

O furtună puternică a răsturnat zeci de bărci și iahturi, a scos mai mulți copaci din rădăcini și a smuls din pământ stâlpi de electricitate. Furtuna a afectat zonele de coastă din vestul și nord-vestul Turciei, relatează site-ul t24.com, citat de Digi24.ro.

Acoperișurile mai multor case au fost de asemenea distruse, iar o persoană a căzut în apă de pe o ambarcațiune.

În imaginile filmate în timpul furtunii și publicate de media locale pot fi văzuți locuitori care încearcă să salveze ambarcațiunile pe cale să se scufunde și valuri mari care mătură un drum de pe coasta districtului Ayvalik din Balikesir, potrivit Agerpres.

Armagan Caylayan, producător de televiziune și locuitor din Ayvalik, a scris pe Twitter că regiunea se confruntă cu un dezastru de proporții.

Majoritatea vaselor mari de croazieră s-au răsturnat, iar vântul puternic a smuls stâlpi de electricitate și a spart ferestre”, a spus el, adăugând că numeroși măslini au fost grav afectați.

Cotidianul local Haberturk a relatat că vântul puternic a smuls acoperișuri de pe casele din Dikili, un district din Izmir. Toate serviciile de feribot din provincie au fost sistate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sursa: DIGI24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
16,54
Ploaie ușoară
Umiditate:71 %
Vint:3,13 m/s
Wed
12
Thu
13
Fri
17
Sat
20
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău