VIDEO | O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4" face furori printre fani

  • 17 Februarie 2020 19:15
VIDEO | O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4

O cascadorie spectaculoasă realizată de pe un zgârie-nori din San Francisco pentru filmul „Matrix 4" face furori printre fani. Cascadoria amintește de o scenă care l-a avut protagonist pe Keanu Reeves. Scena s-a petrecut în filmul original.

Regizat de Lana Wachowski, filmul "Matrix 4" va avea premiera în cinema pe 21 mai 2021, potrivit Mediafax.

Filmările pentru cea de-a patra parte a francizei „Matrix" au debutat săptămâna trecută, în orașul american San Francisco și deja au apărut pe rețelele de socializare online imagini spectaculoase.

Într-o înregistrare video, doi cascadori suspendați de niște cabluri se aruncă de pe acoperișul unui zgârie-nori, potrivit 7sur7.be.

Cascadoria amintește de o scenă din filmul original, în care personajul interpretat de Keanu Reeves sare de pe un zgârie-nori atunci când Morpheus (Laurence Fishburne) îi cere să demonstreze că este loial.

Warner Bros a anunțat că filmul „Matrix 4" va fi lansat pe 21 mai 2021.

Lansat în 1999, primul film din franciza "Matrix" aduce în scenă un programator anonim, Thomas A. Anderson, interpretat de Keanu Reeves, care, noaptea, devine Neo, alesul care va salva omenirea. Un mic grup din rezistență, condus de Morpheus, jucat de Laurence Fishburne, îl va ajuta în misiunea lui. Împreună, ei vor declanșa o luptă împotriva Matrix-ului și a teribililor săi agenți.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău