VIDEO/Nagorno-Karabah | Armenia a distrus un convoi militar azer, iar Azerbaidjan folosește lansatoare de rachete TOS

  • 28 Septembrie 2020 13:32
VIDEO/Nagorno-Karabah | Armenia a distrus un convoi militar azer, iar Azerbaidjan folosește lansatoare de rachete TOS DW.COM

Conflictul militar dintre Armenia și Azerbaidjan pe seama regiunii disputate Nagorno-Karabakh s-a reaprins în cursul zilei de ieri. Situația este tot mai tensionată, după ce, duminică dimineața, armata azeră a lansat un atac masiv folosind forțe aeriene, rachete și tancuri. Ca răspuns la atacurile aeriene ale Azerbaidjanul asupra regiunii Nagorno-Karabah, forțele armene au atacat trupele azere, informează defenseromania.ro.

Astfel, potrivit sursei citate, Armenia a distrus un convoi militar al forțelor armate azere, în timp ce acestea folosesc drone turcești și distrug tancuri ale armatei armene.

Ministerul Apărării al Republicii Armenia a postat pe rețelele de socializare, în cursul zilei de ieri, un nou scurt videoclip al unui atac asupra unui convoi militar azer – compus din vehicule de luptă pentru infanterie și camioane militare – aflat în regiunea Nagorno-Karabakh. 

Ca răspuns la atacul armatei armene, forțele armate azere au prezentat un nou material video cu momentul în care – cu ajutorul unei drone turcești Bayraktar TB2 – au distrus un tanc al armenilor.

 

Defenseromania.ro precizează că Ministerul azer al Apărării a publicat ieri, 27 septembrie, mai multe imagini și materiale video cu momentul în care un sistem de apărare aeriană 9K33 Osa – de proveniență sovietică (denumire NATO SA-8 Gecko) – aparținând forțelor armate armene, a fost distrus de trupele azere folosind o dronă Bayraktar TB2.

Un alt material video publicat, în cursul zilei de astăzi, de ministerul azer al Apărării cu momentul în care o dronă Bayraktar TB2 distruge mai multe tancuri, unele staționate, altele aflate în mișcare, ale Forțelor Armate Armene.

Citiți continuarea materialului pe defenseormania.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău