VIDEO | Mesajul președintei Maia Sandu, transmis cu ocazia Zilei Femeii: „Femeile din Republica Moldova mișcă lumea din loc”

  • 08 Martie 09:49
VIDEO | Mesajul președintei Maia Sandu, transmis cu ocazia Zilei Femeii: „Femeile din Republica Moldova mișcă lumea din loc”

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj video cu prilejul zilei de 8 martie, în care a adus un omagiu femeilor din Republica Moldova

„Sunt mândră de femeile din Republica Moldova care arată zilnic, lumii întregi, că pot.

Ele reușesc în orice domeniu: cercetare sau sport, afaceri, producție sau educație, politică sau sănătate. Ele cresc familii, construiesc și dezvoltă afaceri, își asumă riscuri, creează și conduc echipe, educă tineri, tratează pacienți, oferă alinare suferinzilor.

Cu încredere și înțelepciune, ele găsesc soluții pentru cele mai dificile probleme.

Moldovencele mișcă lumea din loc. Datorită lor, țara noastră rezistă și merge înainte, chiar și-n vremuri incerte, pline de pericole și provocări.

Pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, apreciem curajul și dăruirea femeilor și ne asumăm să construim o Moldovă europeană, în care femeile și bărbații trăiesc în armonie, având drepturi și oportunități egale, o societate în care fiecare poate trăi liber și fericit”, a transmis Maia Sandu în mesajul video de pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău