FOTO/VIDEO | Manifestație pentru susținerea Guvernului la Parlament. „Noi suntem cu Maia Sandu!”

  • 12 Noiembrie 2019 10:46
FOTO/VIDEO | Manifestație pentru susținerea Guvernului la Parlament. „Noi suntem cu Maia Sandu!”

Peste 100 de oameni s-au adunat în fața parlamentului pentru a susține guvernul Sandu. Oamenii protestează împotriva intenției socialiștilor de a promova moțiunea de cenzură împotriva cabinetului de miniștri. În aceste clipe scandează „Noi suntem cu Maia Sandu!”

Update 12:10 Din cauza scandărilor, manifestanții încă nu au aflat că Partidul Democrat îi va acorda Guvernului votul de neîncredere. În aceste momente, oamenii ascultă discursul lui Igor Grosu, deputatul blocului ACUM.

Update 10:30 În fața Parlamentului, s-au adunat peste 300 de oameni. Manifestanții ascultă discursul Maiei Sandu de la tribuna parlamentară difuzat în boxele instalate în fața sediului Legislativului. Circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare nu a fost întreruptă.

Manifestanții își doresc ca Maia Sandu să continuă reformarea justiției, mai exact să propună persoane integre pentru funcția de procuror general.

Moțiunea de cenzură a fost propusă săptămâna trecută de către PSRM, după ce Maia Sandu a modificat legea procuraturii prin asumare de răspundere.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău