VIDEO | Maia Sandu vorbește despre parteneriatul cu Igor Dodon și sentimentul față de acesta

  • 21 Iulie 2019 09:52
VIDEO | Maia Sandu vorbește despre parteneriatul cu Igor Dodon și sentimentul față de acesta

Premierul Maia Sandu confirmă că liderii partidelor de la guvernare - PAS, PPDA și PSRM - se întâlnesc în fiecare luni pentru a discuta agenda Parlamentului. Ea, Andrei Năstase, Zinaida Greceanîi și Igor Dodon au un parteneriat politic și încearcă să îl păstreze, mai spune Maia Sandu.

„Avem discuții serioase, complete, așa cum am convenit în acordul despre acest parteneriat politic. Avem un program de guvernare, pe care l-au votat toți și discutăm în cadrul acestor lucruri”, a declarat prim-ministrul Maia Sandu într-un interviu pentru Emisiunea Lumina, transmite Unimedia.

Întrebată dacă o să îl ierte pe Igor Dodon pentru sabotajele politice făcute anterior, Maia Sandu a spus că nu contează ce simte la nivel personal.

„Contează ce este bine să facem pentru țară. Din momentul în care și PSRM votează pentru lucruri care sunt bune pentru țară. Din momentul în care ei au votat un Guvern pe care eu îl consider bun pentru că îl conduc, pentru un program pe care eu îl consider potrivit pentru situația în care se află RM, atât timp cât aceste angajamente vor fi îndeplinite, nu contează ce simt eu la nivel personal. Contează ce facem pentru țară. Eu nu am venit într-o funcție politică, publică acum, pentru confortul meu personal. Nu am nicio bătălie internă, atâta timp cât pot să fac lucrurile în care cred, și în care cred și colegii mei că sunt corecte”, a conchis Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău