VIDEO | Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”

  • 15 Ianuarie 2021 11:03
VIDEO | Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19: „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie” Bucurestifm.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost vaccinat public anti-COVID-19. Șefului statului român i-a fost administrat vaccinul contra COVID-19 la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, transmite bucurestifm.ro.

Klaus Iohannis a declarat că acesta este unul „sigur”, subliniind că imunizarea și respectarea măsurilor de restricție „ne vor scoate” din pandemie.

„Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie”, a afirmat șeful statului, la ieșirea de la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central ‘Dr. Carol Davila’, potrivit sursei citate

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare anti-COVID-19 începe astazi.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău