VIDEO | Istanbul a fost paralizat de furtuna ce a durat numai 20 de minute

  • 28 Iulie 2017 08:50
VIDEO |  Istanbul a fost paralizat de furtuna ce a durat numai 20 de minute

Cel puțin 10 persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unei furtuni violente ce a afectat joi seară Istanbulul, scrie presa locală citată de AFP.

Orașul a fost paralizat de furtuna ce a durat numai 20 de minute. Numeroase trăsnete, dar și grindină ce a atins în unele cazuri mărimea mingiilor de golf au afectat metropola turcă, provocând numeroase pagube, scrie news.ro.

Cel puțin 10 persoane au fost internate, dintre care două grav rănite, anunță agenția Dogan, fără a oferi detalii privind circumstanțele în care s-au produs rănirile.

Numeroase străzi au fost inundate, iar traficul rutier, dar și cel naval, în Bosfor, au fost întrerupte pentru scurt timp.

Șaisprezece avioane cu destinația aeroportul Ataturk, din Istanbul, au fost deviate, scrie agenția de presă Anadolu.

Municipalitatea, care a mobilizat peste 7.000 de persoane pentru a gestiona situația, a precizat într-un comunicat că aproximativ 230 de copaci au fost smulși din rădăcini și aproape 90 de acoperișuri au fost distruse în oraș.

De asemenea, trăsnetele au provocat câteva incendii, care au fost stinse repede.

Pe 18 iulie, capitala economică a Turciei a fost lovită deja de ploi abundent, care au provocat numeroase inundații, însă nu s-au soldat cu victime. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău