VIDEO/FOTO | Salvatorii și pompierii au adus un omagiu Drapelului R.Moldova. În ținute de paradă, ofițerii au păstrat distanța

  • 27 Aprilie 2020 12:48
VIDEO/FOTO | Salvatorii și pompierii au adus un omagiu Drapelului R.Moldova. În ținute de paradă, ofițerii au păstrat distanța

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au arborat astăzi cu demnitate și onoare simbolul statului. Un eveniment solemn a avut loc la sediul IGSU cu prezența conducerii Inspectoratului, reprezentată de general – maior al serviciului de salvare Mihail Harabagiu.

Un eveniment solemn a avut loc la sediul IGSU cu prezența conducerii Inspectoratului, reprezentată de general – maior al serviciului de salvare Mihail Harabagiu. 

În acest sens Ofițerii instituției au onorat cu demnitate simbolul statului. Activități similare au fost organizate în această dimineață în toate subdiviziunile IGSU și în mod special la posturile instalate, în localitățile unde este instituit regimul de carantină.

Onor la Drapelul de Stat  au prezentat ofițerii  în ținută de paradă, dar și salvatorii și pompierii din gărzile de intervenție teritorială, echipați în costume de luptă.

 

Toți angajații au stat în formațiune, păstrând distanța, pentru a arăta devotamentul față de țară. Drapelul de Stat al Republicii Moldova reprezintă simbolul oficial major al suveranității și independenței R.Moldova.

În Republica Moldova este marcată astăzi Ziua Drapelului de Stat, sărbătorită în fiecare an pe 27 aprilie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău