VIDEO | Filmul „Beauty and the Beast” a stabilit două recorduri

  • 20 Martie 2017 20:30
VIDEO | Filmul „Beauty and the Beast” a stabilit două recorduri

Filmul „Beauty and the Beast”, cel mai recent remake live action al animației „Frumoasa și Bestia”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american cu încasări de 170 de milioane de dolari, stabilind cu această ocazie două recorduri - cel mai bun debut pentru luna martie și cel mai profitabil remake live action al unui film clasic produs de studioul Disney, informează Digi24.

Precedentul record de box office pentru un film lansat în luna martie aparținea lungmetrajului „Batman v Superman”, care, în 2016, a obținut în primul weekend de proiecții încasări de 166 de milioane de dolari, potrivit allocine.fr.

Remake-ul live-action al filmului „Frumoasa și Bestia/ Beauty and the Beast” conține primul personaj gay și prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney. În acest film, actorul american Josh Gad intepretează personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans.

LeFou încearcă să se împace cu sentimentele sale pentru Gaston, ce îl fac să penduleze între dorință și admirație față de acesta, în cadrul unei intrigi secundare, desprinsă de firul narativ principal al peliculei.

Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgostește de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Bestia și Gaston sunt interpretați de actorii britanici Dan Stevens și Luke Evans.

Din distribuția peliculei fac parte și actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline și Stanley Tucci.

Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” a pierdut poziția de lider și a coborât pe locul al doilea cu încasări de 28,8 milioane de dolari. În filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri din cinematografia mondială - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediția pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanți, soldați și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștințele pentru a supraviețui, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, a coborât pe locul al treilea cu încasări de 17,5 milioane de dolari. Acest western post-apocaliptic, un SF de acțiune regizat de James Mangold, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart și Dafne Keen în rolurile principale, oferă spectatorilor un cocktail exploziv de adrenalină, emoție și chiar și o doză de umor. După opt filme în 17 ani, Hugh Jackman a interpretat pentru ultima dată în carieră personajul care i-a consolidat celebritatea, cel al unui mutant păros, puternic, ce deține o capacitate uluitoare de autoregenerare - Wolverine. Potrivit multor critici de film, ”Logan” este cel mai reușit film din întreaga serie ”X-Men”. 

Filmul horror cu accente comice ”Get Out”, a pierdut o poziție și a coborât pe locul al patrulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 13,2 milioane de dolari. Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezintă o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei sale caucaziene, care locuiește într-o fermă izolată.

Lungmetrajul ”The Shack” a coborât la rândul său un loc și a ajuns pe poziția a cincea, cu încasări de 6,1 milioane de dolari. Această dramă regizată de Stuart Hazeldine, cu Sam Worthington și Octavia Spencer, spune povestea unui văduv care primește o invitație misterioasă și decide să meargă într-o cabană izolată într-o pădure.

Comedia animată ”Lego Batman: Filmul/ The LEGO Batman Movie”, cu Ralph Fiennes și Mariah Carey în distribuție, a coborât pe locul al șaselea cu încasări de 4,7 milioane de dolari. În acest lungmetraj, regizat de Chris McKay, Bruce Wayne trebuie să facă față nu doar criminalilor care împânzesc Gotham City, ci și responsabilităților pe care le are față de băiatul pe care l-a adoptat, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”The Belko Experiment” a debutat pe poziția a șaptea, cu încasări de 4 milioane de vineri până duminică. Regizat de Greg McLean, acest thriller cu accente horror îi are în rolurile principale pe actorii Tony Goldwyn, Melonie Diaz, Sean Gunn și Michael Rooker. Într-un experiment social sadic, 80 de americani sunt încuiați în birourile unei corporații din Bogota, Columbia, și primesc de la o voce necunoscută, care se face auzită în boxele sistemului audio al companiei, ordinul de a participa la un joc mortal de tip ”ucide sau vei fi ucis”. 

Filmul ”Hidden Figures”, care aduce un omagiu cercetătoarelor de culoare care au contribuit la dezvoltarea industriei spațiale americane din anii 1950 și 1960, a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 1,5 milioane de dolari. Acest film dramatic, ce are la bază o carte de Margot Lee Shetterly, ”Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race”, vorbește despre nave spațiale și astronauți, dar și despre ambiție, emoție și distribuția nediscriminatorie a inteligenței. Rolurile principale sunt interpretate de Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Kevin Costner, Janelle Monáe, Kirsten Dunst.

Filmul de acțiune ”John Wick  2/ John Wick: Chapter Two”, regizat de John Wick, cu Ruby Rose, Keanu Reeves, Ian McShane și Bridget Moynahan în distribuție, a coborât o poziție până pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,2 de milioane de dolari. În lungmetraj, Common este antagonistul principal, capul securității unei organizații mafiote condusă de o femeie. Alături de Keanu Reeves, revine și Ian McShane, drept Wilson, proprietarul Hotelului Continental, cel care oferă cu discreție ajutor comunității asasinilor, potrivit cinemagia.ro.

Filmul ”Before I Fall” a coborât de pe locul al șaselea pe poziția a zecea în box office-ul nord-american cu încasări de 1 milion de dolari. Această dramă este inspirată din primul roman scris de Lauren Olivier, ”Before I Fall”, și a fost adaptată pentru marele ecran de Ry Russo-Young. Rolurile principale sunt interpretate de Zoey Deutch, Halston Sage și Elena Kampouris. Filmat în 24 de zile, filmul prezintă povestea Samanthei Kingston, o adolescentă populară în liceul ei, care se pregătește să își piardă virginitatea cu un băiat ”cool” din grupul ei de prieteni. Ea devine însă prizoniera unei bucle temporale, retrăind fără încetare ziua morții sale în urma unui accident de automobil.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău