VIDEO | Donald Tusk, discurs în limba română: „În familia mea, prima mașină a fost o Dacia 1300”

  • 11 Ianuarie 2019 09:35
VIDEO | Donald Tusk, discurs în limba română: „În familia mea, prima mașină a fost o Dacia 1300”

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a ținut, joi seară, 10 ianuarie, la ceremonia de deschidere a președinției Consiliului UE, un discurs în limba română, menționând că prima mașină din familia sa a fost o Dacia 1300, a socrului său, iar acum fiul socrului său conduce un Duster.

"Sunt foarte mândru și fericit că voi conduce împreună cu dvs acest semestru al Președinției Consiliului UE. Sunt convins că în aceste șase luni veți interpreta cu energie și înțelepctiune o adevărat rapsodie română. Sunt convins că preșdinția dvs va fi la fel de energică precum rapsodia lui George Enescu. Cred că sub bagheta dvs va găsi sunetul potrivit și veți face tot ce vă este în putință pentru a apăra interesele europene. Veți fi gazdele Europei și sunt convins că veți acționa în spiritul proverbului – omul sfințește locul", a declarat, joi seară, Donald Tusk.

Președintele Consiliului European a amintit, în limba română, că prima mașină din familia sa a fost o Dacia 1300 care a aparținut socrului său. 

"În familia mea, prima mașină a fost dacia 1300 a socrului meu. Întâmplarea face că fiul socrului meu conduce astăzi o Dacia Duster", a completat Tusk.

Puteți urmări declarația lui Tusk despre Dacia la momentul 1.16.40 (oră, minut, secundă) din înregistrarea de mai jos:

 

Sursa: mediafax.ro

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău