VIDEO | Cursa cu tauri de la Festivalul San Fermin: Cinci persoane au fost rănite, după ce au fost împunse cu coarnele

  • 08 Iulie 2019 14:47
VIDEO | Cursa cu tauri de la Festivalul San Fermin: Cinci persoane au fost rănite, după ce au fost împunse cu coarnele

Cinci persoane au fost rănite în cea de-a doua zi a curselor cu tauri din cadrul Festivalului San Fermin care se desfășoară anual în orașul spaniol Pamplona, au anunțat luni autoritățile locale din domeniul sănătății, potrivit Associated Press.

Un alt alergător a primit îngrijiri medicale pentru zgârieturi, iar un al cincilea a fost împuns în spate de un corn al unui animal dar nu a avut nevoie de internare în spital. 

Cursa durează 2 minute și 23 de secunde și participă opt tauri.

În prima zi a festivalului, trei persoane au fost rănite, fiind împunse cu coarnele, iar doi au fost transportați la spital în urma rănilor suferite, unul dintre ei în stare de inconștiență, într-o cursă care s-a complicat pe ultima porțiune, informează site-ul publicației El Mundo.

Ediția de anul acesta a Festivalului San Fermin de la Pamplona, Spania, a debutat sâmbătă, la prânz, cu tradiționalele curse de tauri și proteste față de cruzimea cu care sunt tratate animalele.

sursa video: CGTN

Festivalul care atrage anual aproximativ 1 milion de persoane în orașul din nordul Spaniei, a fost imortalizat în anii 1920 de romancierul american și câștigătorul Premiul Nobel pentru Literatură, Ernest Hemingway.

sursa: medifax

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău