VIDEO | Competiție dedicată memoriei angajaților MAI căzuți la datorie

  • 02 Iulie 2017 15:21
VIDEO | Competiție dedicată memoriei angajaților MAI căzuți la datorie

Echipa Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a câștigat „Ștafeta combinată consacrată memoriei angajaților Ministerului de Interne căzuți la datorie”, organizată sâmbătă, 1 iulie a.c., în Parcul „Valea Morilor” din Chișinău.

Competiția, la care au participat toate subdiviziunile MAI,  a fost constituită din 12 probe, toate desfășurate pe o distanță de 4 km. Toate echipele au fost divizate în două grupe valorice, prima fiind constituită din colaboratorii Inspectoratelor de Poliție din capitală, a doua grupă valorică - constituită din subdiviziunile propriu-zis ale ministerului: Detașamentul Trupelor de Carabinieri, Poliția de Frontieră, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, Academia „Ștefan cel Mare”, Inspectoratul Național de Patrulare, Inspectoratul Național de Investigație și Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”.

Echipele și-au demonstrat capacitățile profesionale și sportive, la cele 12 probe, printre care demontarea și asamblarea unei arme, tragerea la tir cu arma pneumatică, natație, canotaj, aruncarea grenadei, alergat în echipament special și sărituri peste obstacole.

Învingătoare la competiție, a fost desemnat echipa Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale,. Al doilea loc a fost ocupat de către Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”, iar al treilea de către "Academia „Ștefan cel Mare”.

Toate echipele învingătoare au fost premiate cu diplome și cadouri de preț, iar cupa a fost oferită echipei salvatorilor și pompierilor, potrivit unui comunicat de presă al SPC SE.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău