VIDEO | Cât de rezistent este noul LG G6

  • 09 Aprilie 2017 12:59
VIDEO | Cât de rezistent este noul LG G6

Lansat din luna februarie, LG G6 este un vârf de gamă promițător, echipat cu un ecran de 5.7” care acoperă aproape întreaga parte frontală a telefonului.

Dar cât de rezistent este noul smartphone în fața zgârieturilor, sau atunci când îl uităm în buzunarul de la spate al pantalonilor și ne așezăm pe scaunul din autobuz?

Ca de obicei, la aceste întrebări arzătoare au răspuns specialiștii în distrugere ai canalului YouTube JerryRigEverything, folosind un cutter cu lamă foarte ascuțită, instrumente speciale pentru testat rezistența la zgârieturi și multă forță brută.

Venind ca o surpriză plăcută după demonstrațiile recente care au vizat luxosul HTC U Ultra, acoperit cu sticlă pe toate suprafețele, LG G6 nu se lasă distrus prea ușor în celebrul bend-test. Deși este acoperită cu sticlă și la partea din spate, carcasa bine rigidizată nu permite desprinderea sau fisurarea acestor elemente.

Rezultate încurajatoare au fost obținute și la testarea scutului din sticlă Gorilla Glass 3 aplicat deasupra ecranului, suficient de rezistent pentru a evita majoritatea zgârieturilor ce pot apărea în folosirea de zi cu zi.

Cum era de așteptat, suprafețele metalice sunt mult mai vulnerabile la zgârieturi decât ecranul, însă nu se vor fisura dacă sunt lovite puternic.

Chiar dacă nu este un telefon indestructibil, LG G6 se numără printre cele mai reușite în privința rezistenței și calitatea finisajelor. Desigur, folosirea unei carcase pentru transport și scut de protecție pentru ecran nu trebuie neglijată.

Sursa: Go4it

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,66 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău