VIDEO | CA a aprobat promovarea gratuită a unui spot informativ despre alegerile prezidențiale din România

  • 31 Octombrie 2019 16:22
VIDEO | CA a aprobat promovarea gratuită a unui spot informativ despre alegerile prezidențiale din România

Consiliul Audiovizualului a aprobat promovarea gratuită a unui spot informativ despre alegerile prezidențiale din România.

Acesta va fi difuzat la posturile de radio și de televiziune din Republica Moldova începând cu ziua de astăzi și până pe 21 noiembrie. Astfel Cetățenii români din Republica Moldova vor putea afla la ce secții pot vota și de ce acte au nevoie.

Alegerile prezidențiale din România vor avea loc în data de 10 noiembrie, turul întâi și 24 noiembrie, turul doi. În diasporă, respectiv și în Rep. Moldova, votul va dura trei zile, de vineri până duminică.

Cetățenii români din Rep. Moldova își vor putea da votul pentru alegerea președintelui României în 37 de secții de votare. Ambasadorul Daniel Ioniță:

„Credem că acest spot este menit să informeze cetățenii români despre posibilitatea exercitării votului pe durata acelor trei zile și pe de altă parte să-i informeze în legătură cu secțiile de vot. Ca de fiecare dată, contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de altfel, pe sprijinul tuturor instituțiilor mass-media din Republica Moldova.”

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău