Victor Sterpu a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi. Ce rezultate au obținut ceilalți judocani din Republica Moldova

  • 24 Martie 11:32
Victor Sterpu a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi. Ce rezultate au obținut ceilalți judocani din Republica Moldova

În perioada 22-24 martie, în capitala Georgiei, Tbilisi, are avut loc a patra ediție a Turneului Mondial de Judo – Grand Slam. Republica Moldova este reprezentată de trei judocani.

Cel mai bun rezultat la turneu a demonstrat judocanul Victor Sterpu. El a obținut două victorii la Grand Slam-ul de la Tbilisi, a informat Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova.

Sterpu a trecut de Abdulelah Albali (Arabia Saudită) și Somon Makhmadbekov (Tadjikistan), dar a fost eliminat de Timur Arbuzov, cel care avea să triumfe apoi în marea finală.

În această categorie de greutate a evoluat și Mihail Latîșev, dar a pierdut în primul duel în fața azerului Omar Rajabli.

La 73 kg, Denis Vieru a dispus de lituanianul Kestutis Vitkauskas, dar a fost eliminat de spaniolul Salvador Roca, finalist în luna ianuarie la Grand Prix-ul Portugaliei. Câștigător la 73 kg a devenit georgianul Lasha Shavdatuashvili.

Denis Vieru a evoluat în ultimii 9 ani doar în categoria 66 kg, la care este practic calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,54 m/s
Thu
23
Fri
20
Sat
23
Sun
25
Mon
24
Arhivă Radio Chișinău