Victor Ponta îl ia peste picior pe Rogozin la Chișinău

  • 24 Decembrie 2016 17:24
Victor Ponta îl ia peste picior pe Rogozin la Chișinău

Fostul premier al României, Victor Ponta, prezent la Congresul VIII al Partidului Democrat din Moldova (PDM), a declarat că a venit la Chișinău cu mașina, nu cu avionul, pentru că știa că este ceață, scrie Infoprut.ro.

icepremierul Rusiei Dmitri Rogozin a anunțat vineri că avionul în care se afla nu a putut ateriza pe aeroportul din Chișinău din cauza ceței și a fost redirecționat spre Budapesta. La Chișinău, Rogozin urma să ia parte la ceremonia de învestire a președintelui ales al Republicii Moldova, Igor Dodon.

 

Din cauza ceței dense de pe aeroportul din Chișinău, avionul companiei Aeroflot nu a reușit să aterizeze. Ne-am rotit vreo 40 de minute deasupra și am virat spre Budapesta„, a scris Rogozin pe Twitter.

Rogozin a ajuns în cele din urmă la Chișinău, întrevederea cu Igor Dodon având loc după miezul nopții.

Aproximativ 1000 de delegați din toate raioanele Republicii Moldova, membri ai Partidului Democrat din Moldova, s-au reunit în această dimineață în Chișinău, la Congresul formațiunii.

Punctul principal pe agenda congresului de astăzi este alegerea noii conduceri a PDM – președintele partidului, prim-vicepreședintele și Consiliul Politic Național. De asemenea, în cadrul întrunirii se va adopta noul statut al partidului și va fi votată rezoluția politică a PDM.

La eveniment se află și Luis Ayala, secretarul general al Internaționalei Socialiste, Sonja Lokar din partea Partidului Socialiștilor Europeni, precum și mai mulți lideri social-democrați din Georgia, Ucraina și Români.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău