Victor Ponta, trimis în judecată

  • 17 Septembrie 2015 17:50
Victor Ponta, trimis în judecată

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a dosarului în care sunt cercetați Victor Ponta, Dan Șova și persoane din conducerea complexurilor energetice Turceni și Rovinari.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a dosarului în care sunt cercetați Victor Ponta, Dan Șova și persoane din conducerea complexelor energetice Turceni și Rovinari, se arată într-un comunicat al DNA.  

Victor Ponta a fost cercetat de procurorii anti-corupție pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani, fapte penale care, potrivit procurorilor, au fost săvârșite în perioada 2007-2008 în calitate de avocat.

Lider al social-democraților români, Ponta va fi primul prim-ministru român trimis în judecată în timp ce își exercită funcția de conducere a executivului. Ponta a respins acuzațiile care i se aduc.

În același dosar au fost trimiși în judecată senatorul Dan Șova, fostul director al Complexului Energetic Rovinari, Laurențiu Ciurel și fostul director general al Complexului Energetic Turceni, Dumitru Cristea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău