Victor Chironda, candidat la funcția de primar al Capitalei, a spus pentru ce a votat

  • 20 Octombrie 2019 10:19
Victor Chironda, candidat la funcția de primar al Capitalei, a spus pentru ce a votat

Candidatul Mișcării Socio-Politice „Forța Nouă” la funcția de primar al capitalei, Victor Chironda, a votat astăzi pentru un oraș mai confortabil și cu mai multe oportunități pentru locuitori.

„Am votat pentru un oraș cu oportunități, confort și siguranță. Un oraș care să le ofere oamenilor lucruri simple de care au nevoie în fiecare zi – trotuare, spații publice, transport calitativ, zone verzi, spații de joacă pentru copii”, a declarat candidatul.

El a îndemnat alegătorii să iasă la vot și și-a exprimat speranța că la Chișinău va fi aleasă o administrație corectă și responsabilă.

Eu vreau ca aceste alegeri să aducă un rezultat bun pentru orășeni, să avem o primărie care lucrează pentru oameni, un Consiliu municipal eficient care nu face politică și show-uri, dar lucrează pentru interesele cetățenilor. Astăzi este o bună oportunitate pentru a construi o administrație publică locală  onestă, eficientă, bine intenționată, să aducem în sfârșit stabilitate și bunul simț în primăria municipiului Chișinău”, a declarat Victor Chironda.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău