Victimele accidentului din regiunea Kaluga sunt în drum spre R.Moldova

  • 07 August 2018 19:09
Victimele accidentului din regiunea Kaluga sunt în drum spre R.Moldova

Autovehiculul destinat repatrierii celor șase moldoveni decedați în urma accidentului de sâmbătă, 4 august, din regiunea Kaluga, s-a pornit din Federația Rusă spre Republica Moldova, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, cele șase corpuri neînsuflețite vor ajunge în Republica Moldova mâine dimineață. Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la sediul unei companii de servicii funerare, acolo vor fi așteptate de rude pentru a fi preluate.

Marți, patru persoane traumatizate care s-au aflat la spitalul Sukhinich au fost externate și transportate cu trenul Moscova – Chișinău, sub supravegherea medicilor. Trenul urmează să ajungă la Chișinău pe 8 august, la ora 19.17. Alți patru răniți rămân pentru tratament în spitalul din Kaluga.

Șase moldoveni au murit, sâmbătă, 4 august, într-un accident de circulație produs în apropiere de regiunea Kaluga, Federația Rusă, pe traseul M3 spre Ucraina. În accident au fost implicate trei unități de transport. În urma impactului, opt persoane au murit, dintre care șase cetățeni ai Republicii Moldova. Cheltuielile de repatriere sunt acoperite de Guvernul Republicii Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău