Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova, Claus Neukirch

  • 29 Decembrie 2020 13:50
Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi  o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova, Claus Neukirch

Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Olga Cebotari, a avut astăzi, 29 decembrie, o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova, Claus Neukirch, transmite Radio Chișinău.

Potrivit unui comunicat oficial al Guvernului, în cadrul întrevederii au continuat discuțiile pe o serie de aspecte ce țin de procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană și a potențialelor măsuri ce se impun a fi luate în vederea rezolvării durabile a acestora.

În context, a fost abordată necesitatea identificării unei soluții viabile la problema obligării studenților domiciliați în regiunea transnistreană și care studiază în instituțiile de învățământ de pe malul drept al Nistrului de a prezenta la trecerea prin punctele transnistrene din Zona de Securitate a rezultatelor testării pentru COVID-19, suportate pe cont propriu.

Totodată, interlocutorii au convenit asupra necesității dinamizării în anul 2021 a activităților în toate formatele de dialog existente, se mai spune în comunicatul citat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău