Vicepretorul sectorului Botanica, depistat conducând în stare ebrietate avansată

  • 29 Septembrie 2023 11:39
Vicepretorul sectorului Botanica, depistat conducând în stare ebrietate avansată

Un angajat cu funcție de conducere în cadrul Primăriei Chișinău a fost depistat în trafic în stare de ebrietate. Ziarul de Gardă scrie că este vorba despre vicepretorul sectorului Botanica, Roman Macovenco. Șoferul ar fi prezentat un pașaport diplomatic, pentru a nu fi documentat, se arată într-un comunicat publicat de Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Cazul a avut loc joi, 28 septembrie, în jurul orei 18:00, când polițiștii aflați în misiune de serviciu în sectorul Botanica al capitalei au observat un automobil de marca Skoda care se deplasa neuniform, „conducătorul auto efectuând manevre periculoase pentru ceilalți participanți la trafic”, scrie sursa citată.

Conform informațiilor Inspectoratului General de Poliție, conducătorul a ezitat să fie testat corespunzător, iar în final acesta a fost escortat la Dispensarul Republican de Narcologie pentru testare. Acolo s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 1,04 mg/l vapori de alcool în aerul expirat, totodată fiindu-i prelevate probele biologice. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău