Veștile pe care nu și le dorea familia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul mare campion

  • 04 Iulie 2020 20:48
Veștile pe care nu și le dorea familia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul mare campion

Michael Schumacher (51 de ani) se confruntă, din păcate, cu alte probleme de sănătate, suplimentare celor existente deja. Totul, la 7 ani de la teribilul accident.

Jurnaliștii de la Mirror au dezvăluit că fostul campion de Formula 1 se confruntă cu complicații apărute ca urmare a perioadei extrem de îndelungate pe care a petrecut-o la orizontală, notează DIGISPORT.RO.

Englezii susțin că Schumacher suferă de atrofie musculară și de osteoporoză, ceea ce le-a dat de lucru doctorilor care se ocupă de el și care se pare că sunt pe cale de a-i ameliora din starea de sănătate, oricum precară.

Vești despre Michael Schumacher! Anunțul făcut de reputatul medic care se ocupă de fostul mare pilot

Persoanele din preajma fostului mare pilot din Formula 1 au încercat să mențină discreția în toată această perioadă, iar singurele informații primite au fost acelea că Schumacher a suferit leziuni cerebrale severele.

Reputatul cardiolog francez Philippe Menasche, care s-a ocupat și în trecut de Michael Schumacher, este pregătit acum să efectueze un nou tratament bazat pe celule stem, scrie Contro Copertina, citat de Marca.

FCSB - Botosani este acum în Digi Online pe Digi Sport 1. Descarcă aplicația și poți urmări meciul pe telefon sau tabletă.

"Obiectivul este acela al regenerării sistemului central nervos al lui Michael", a declarat Philippe Menasche, potrivit sursei citate.

Nicola Acciari, un neurochirurg din Bologna, care a urmărit situația lui Schumacher, a vorbit despre tratamentul la care va fi supus din nou legenda din Formula 1, însă este destul de sceptic.

"În ultimii 20 de ani, știința a progresat enorm în ceea ce privește tratamentul cu celule stem, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că știm foarte puține lucruri despre creierul omului. Nu avem cum să știm ce rezultate va aduce acest tratament", a precizat și Acciari.

 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău