Veronica Dragalin: Pentru mine, 2022 a fost un an al deciziilor radicale

  • 31 Decembrie 2022 16:27
Veronica Dragalin: Pentru mine, 2022 a fost un an al deciziilor radicale

„Anul 2022 a fost un an cu multe provocări, în special pentru partea noastră de lume. Pentru mine 2022 a fost un an al deciziilor radicale care mi-au schimbat viața, cariera și care au conturat o nouă misiune”, a declarat într-o postare pe Facebook șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin.

„Desigur, toți și-au dorit ca lupta cu corupția să însemne rezultate imediate, dosare încheiate îndată cum am intrat în clădirea PA, cătușe puse pe mâinile celora care le merită și titluri glorioase în presă. Îmi doresc și eu ca toate să se întâmple repede, dar justiția, de multe ori, alege calea mai lungă, dar mai sigură.

Eu voi acționa exclusiv pornind de la respectarea legii, în manieră profesionistă, fără jumătăți de măsură și fără dedesubturi. Vă asigur, deși drumul către finalitate va dura, vom demonstra progrese cu fiecare pas pe care îl facem în direcția corectă și rezultatele finale își vor merita așteptarea.

Acum, la trecerea dintre ani, când toți își setează scopuri sau verbalizează dorințe, am și eu câteva, de pus pe foaie, în intenții ferme.
 
• Îmi doresc să devenim o instituție puternică, a cărei autoritate să fie susținută de eforturile noastre clare și oneste în lupta cu corupția.
 
• Îmi doresc finalitate pe cazurile de corupție mare care ar putea confirma cetățenilor că suntem pe calea cea corectă și că suntem angajați să le oferim un mediu social securizat și cu zero toleranță la corupție.
 
• Îmi doresc ca echipa PA să fie consolidată de intenția de a-și face meseria onest, curajos, dedicat și angajați în respectarea legii, oricât de multă presiune sau ispită ar putea exista.
 
• Îmi doresc pace, pace pentru țara noastră, pentru întreaga lume, pentru familiile noastre.
 
• Îmi doresc și Vă doresc să lăsați în 2022 toate supărările și să intrăm cu speranță în 2023, cu încrederea că noi, fiecare în parte și împreună, prin acțiunile de fiecare zi suntem schimbarea pe care ne-o dorim pentru lume.
 
La mulți ani!”, a scris Veronica Dragalin.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău