Veronica Dragalin către procurori: Să exercităm puterea pe care ne-o dă legea cu umilință, integritate și corectitudine

  • 29 Ianuarie 2023 17:08
Veronica Dragalin către procurori: Să exercităm puterea pe care ne-o dă legea cu umilință, integritate și corectitudine

Veronica Dragalin a venit astăzi, 29 ianuarie, cu un mesaj de felicitare către procurori.

 
„Cu ocazia Zilei lucrătorilor Procuraturii primim felicitări și cuvinte de încurajare pentru munca pe care o depunem, venite de la toți cei care apreciază rolul important pe care îl deținem în înfăptuirea justiției și apărarea intereselor cetățenilor și ai țării.
Vă îndemn să ne facem meseria cu toată dedicația pentru a merita respectul și recunoașterea pe care le simțim în această zi de sărbătoare.
- Să exercităm puterea pe care ne-o dă legea cu umilință, integritate și corectitudine;
- Să dăm dovadă de demnitate și respect față de cetățenii curajoși care intră pe ușile noastre să raporteze crimele care le afectează și le distrug viața;
-Să reflectăm calitățile profesionale și umane în fiecare cuvânt pe care îl scriem și în fiecare argument pe care îl susținem într-o sală de judecată.
Fiecare dintre noi contribuie la imaginea acestei instituții prin interacțiunile zilnice, fiecare producem un impact de durată, așa că, să acționăm în sensul de a lăsa în spatele nostru urme de care să fim mândri!
Eu sunt onorată să lucrez alături de cei dedicați, curajoși, corecți care fac parte din Procuratură și sunt sigură că împreună vom construi un viitor mai bun”, a scris Veronica Dragalin, Șefa Procuraturii Anticorupție.
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
24,4
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău