Veniturile RTEC au scăzut cu mai bine de jumătate

  • 20 Martie 2020 11:48
Veniturile RTEC au scăzut cu mai bine de jumătate

Veniturile Regiei Transport Electric Chișinău au scăzut cu mai bine de jumătate, dar directorul întreprinderii dă asigurări că salariile angajaților nu vor fi micșorate. Solicitat de IPN, Dorin Ciornâi, a declarat că, în acestă situație dificilă pentru toți, nu se bazează pe venituri, pentru că întreprinderea oferă, în primul rând, transport social.

Directorul întreprinderii spune că diferența financiară este compensată din bugetul municipal, existând pentru acesta și o metodologie de calcul. Acesta dă asigurări că salariații nu vor avea de suferit, lefurile au fost și vor fi achitate la timp.

„Comisia pentru Situații Excepționale examinează orice problemă care intervine. În acest moment, situația e sub control”, a declarat Dorin Ciornâi. Potrivit directorului RTEC, veniturile au scăzut considerabil, însă din punct de vedere financiar întreprinderea nu se confruntă cu vre-o problemă.

Întreprinderea municipală „Regia Transport Electric” se conformează tuturor normelor sanitare impuse de autorități. De astăzi, 20 martie, în toate troleibuzele din capitală sunt instalate dozatoare cu dezinfectant pentru mâini, a mai spus directorul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău