Varșovia, după lockdown: Biletele la teatru și cinema, epuizate în timp record

  • 13 Februarie 2021 17:06
Varșovia, după lockdown: Biletele la teatru și cinema, epuizate în timp record

În capitala Poloniei, oamenii au cumpărat aproape toate biletele disponibile la mai multe teatre și cinematografe, în primul weekend după ieșirea țării din lockdown - relatează Dziennik Gazeta Prawna.

Din 12 februarie și, provizoriu, până pe 28 februarie, aproape toate instituțiile culturale au primit permisiunea de a deschide parțial - cinematografe, teatre, societăți filarmonice, opere și centre de expoziții. Sălile acestor instituții vor fi deschise la doar 50% din capacitate, lăsând fiecare al doilea loc gol, iar vizitatorii trebuie să poarte măști.

De asemenea, consumul de alimente și băuturi pe holurile instituțiilor de cultură redeschise după lockdown este strict interzis. Teatrul Național din Varșovia a anunțat că biletele puse în vânzare pentru toate spectacolele din weekendul 13-14 februarie au fost epuizate înainte de data de 11 febraurie, conducerea instituției culturale remarcând că este profund emoționată să vadă un astfel de interes din partea polonezilor. Oamenii intervievați de reporteri înainte de primele spectacole au declarat că intenționează să revină la teatru de mai multe ori în următoarele săptămâni, iar unii și-au cumpărat deja bilete în avans. Cinematograful "Muranów" din Varșovia, de asemenea, a transmis că biletele se vând destul de bine, în special pentru proiecțiile de seară, iar conducerea teatrului "Powszechny" din capitală susține că biletele pentru toate spectacolele din 12-14 februarie s-au epuizat în urmă cu câteva zile. Și studioul de teatru din Varșovia "STUDIO Teatrgaleria" a comunicat că au mai rămas doar câteva locuri pentru spectacolele din 13-14 februarie.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:4,12 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău