Valeriu Munteanu: România începe vaccinarea, iar R.Moldova este la coada listei de așteptare

  • 27 Decembrie 2020 14:20
Valeriu Munteanu: România începe vaccinarea, iar R.Moldova este la coada listei de așteptare

Unul dintre liderii Mișcării Politice Unirea, Valeriu Munteanu, președinte al USB, regretă faptul că Rep. Moldova încă nu are o perspectivă foarte clară privind perioada în care ar putea avea loc vaccinările.

Duminică, 27 decembrie, România împreună cu celelalte țări ale Uniunii Europene începe vaccinarea populației împotriva Covid-19. În același timp, Rep. Moldova este ”la coada listei de așteptare”, după cum a scris liderul USB pe contul său de Facebook.

Republica Moldova scoasă parțial și pe “alocuri” de sub Dodon, Șor și Plahotniuc, scăldată mereu în fudulia moldovenismului statalist, nu are încă o bornă calendaristică privind vaccinările. Unii oficiali vorbesc de februarie, alții de luna mai, iar cei mai “realiști” ne spun că suntem la coada listei de așteptare”, scrie politicianul unionist.

Valeriu Munteanu se declară convins că și de această dată România ne va ajuta, partajând cu noi o parte din vaccinurile procurate pentru români.

Dacă Basarabia noastră era România, nu doar în sufletele noastre dar și în actele oficiale, astăzi ar fi început vaccinarea și la Chișinău, Bălți, Comrat și Ștefan-Vodă”, a mai punctat liderul USB.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău